Chicharito zaboravio da ga kamere snimaju, pa sramotnim simuliranjem šokirao svijet

Meksikanac je baš pretjerao

Chicharito zaboravio da ga kamere snimaju, pa sramotnim simuliranjem šokirao svijet

Endin Čaušević

Fudbaleri LA Galxyja sinoć su remizirali u gostima protiv Toronta (2:2) u jednom od derbija MLS lige.

U Torontu smo sinoć gledali zaista odličnu utakmicu, a na kraju je čini se najpravednije bilo da klubovi podjele bodove.

Galaxy je poveo u 24. minuti golom Douglasa Coste, ali je Toronto u drugom poluvremenu uspio da preokrene rezultat.

Prvo je Jimenez u 62. minuti poravnao na 1:1, dok je 20 minuta kasnije Federico Bernardeschi postigao gol iz penala za 2:1 i vodstvo Toronta.

Međutim, LA Galay je uspio da dođe do remija jer je u 89. minuti Riqui Puig postigao spektakularan pogodak za konačnih 2:2 i pokazao je da će ove sezone biti ogromno pojačanje za klub iz Los Angelesa.

No, u centru pažnje nakon ove utakmice bio je Chicharito koji inače nosi kapitensku traku u LA Galaxyju.

Oglasi

Iskusni meksički napadač postao je meta ismijavanja na društvenim mrežama nakon pokušaja sramotnog simuliranja nakon sukoba s defanzivcima Toronta.

Chicharito se verbalno sukobio s Bradleyjom i Laryeaom, a onda je sramotno pao na teren i simulirao je da je dobio udarac što uopšte nije bio slučaj.

Glavni sudija nije nasjeo na takav potez nekadašnjeg napadača Manchester Uniteda i pokazao mu je da ustane i da više ne pokušava na taj način da iznudi karton za protivničkog igrača.

Ovaj 34-godišnji napadač u LA Galaxy stigao je početkom 2020. godine iz Seville za devet miilona eura. U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 25 utakmica u MLS-u i zabio je 12 golova uz dvije asistencije.

Top Komentari

Zoilomas
Onaj garonja ga je stisno za ruku pravo vidi se
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi