"Chiellini ima problem sa mnom jer sam ga udario glavom"

Brazilac ponovo o bivšem saigraču

"Chiellini ima problem sa mnom jer sam ga udario glavom"

Autobiografija štopera Juventusa Giorgija Chiellinija je podigla dosta prašine, prije svega jer je u njoj poručio da "mrzi dvije osobe", Marija Balotellija i Felipea Mela.

U međuvremenu se Chiellini izvinio Balotelliju zbog kritika u navedenih u knjizi, ali "rat" sa prgavim Melom i dalje traje.

Melo se ponovo oglasio, a ovaj put je nekadašnji veznjak Juventusa govorio o glavnom razlogu zbog kojeg ga Chiellini mrzi.

"On jednostavno ima problem sa mnom jer sam ga udario glavom kada smo igrali protiv Siene", rekao je Melo tokom Instagram live razgovora - na drugoj strani je bio Sebastien Frey.

"Nisam od tada razgovarao sa njim i on je napisao tu knjigu. Rekao sam što sam trebao reći. Hiljadu stvari se desilo u Juventusu i mogao bih napisati hiljadu knjiga o njima, o mnogo važnijim stvarima od ovoga o čemu se ovdje radi", rekao je Melo, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Chiellini mi se nikada nije izvinio, ali to je u redu, dok god preuzima odgovornost za ono što govori. Samo je potakao kontroverze kako bi prodao svoju knjigu... Trebao je slijediti primjer velikog Javiera Zanettija, potpredsjednika Intera koji nikada nije ni spominjao Juventus u svojoj knjizi. Pored toga, ovo stvarno nije vrijeme za izdavanje knjiga, dok ljudi umiru".

Ipak, treba istaći da dio prihoda od prodaje Chiellinijeve knjige idu u dobrotvorne svrhe.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi