"Chiellini me razočarao zbog svega što je rekao o Balotelliju i nije pošteno što je to uradio"

Moratti stao u odbranu Super Marija

"Chiellini me razočarao zbog svega što je rekao o Balotelliju i nije pošteno što je to uradio"

E. Čaušević

Mario Balotelli ovih dana je jedna od glavnih tema italijanske javnosti zbog sukoba sa Giorgiom Chiellinijem.

Chiellini će ove sedmice u prodaju pustiti svoju autobiografiju, a prije nekoliko dana otkrio je nekoliko detalja iz knjige. Dotakao se Marija Balotellija za kojeg je izjavio da je jedan od negativnijih likova koje je upoznao, a Super Mario mu nije ostao dužan.

Balotelli se odmah oglasio na Instagramu i poručio je da je on uvijek bio iskren sa svima, te da mu je krivo što mu Chiellini sve te godine nije imao hrabrosti to reći u lice.

Nakon svega oglasio se i bivši predsjednik Intera, Massimo Moratti, koji je izjavio da mu je žao kako se javnost ponaša prema Balotelliju i da on to jednostavno nije zaslužio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bio sam tužan kada sam vidio to jer sam uvijek poštovao Chiellinija i znam da je on dobar i inteligentan momak. Nisam od njega očekivao takve stvari i zaista me razočarao. Žao mi je zbog Balotellija jer on to nije zaslužio. Uvijek ga javnost tretira na takav način i to jednostavno nije fer jer je on dobar dečko", poručio je Moratti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi