Chiellini je bez kluba, potpisat će nakon finala Eura, poznato je i za koga!

Sjajni italijanski štoper

Chiellini je bez kluba, potpisat će nakon finala Eura, poznato je i za koga!

Admin Čaušević

Giorgio Chiellini iako u poznim fudbalskim godinama je i dalje među najboljim štoperima svijeta.

Chiellini igra odlično Evropsko prventsvo, vrhunskim izdanjima u odbrani u paru sa Leonardom Bonuccijem odveo je Italiju do finala turnira.

U međuvremenu je 36-godišnjak postao slobodan agent nakon što mu je krajem juna istekao ugovor sa Juventusom.

Kapiten Italijana je već odlučio gdje će nastaviti karijeru nakon što je u proteklom periodu primio nekoliko ponuda iz MLS-a.

Kompletnu situaciju promijenio je povratak Massimiliana Allegrija na klupu Juventusa što je jako utjecalo i na Chiellinija.

Tako će Chiellini nakon što završi svoj nastup na Euru potpisati novi ugovor sa Starom damom nakon što je dobio uvjerenja da se na njega i dalje ozbiljno računa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vremešni defanzivac je član Juventusa već 16 godina i istinska legenda Bianconera. Iako prgav na terenu nema sumnje da se radi o štoperu koji je obilježio jednu eru.

S klupskom i reprezentativnom fudbalu je igrao nekoliko međunarodnih takmičenja, a konačno se nada i osvajanju jednog velikog trofeja nakon što je prethodno gubio finala Lige prvaka i Evropskog prvenstva.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

edin_93
Pa za koga potpisuje? Ja to nigdje ne vidim i tekstu?
3 2
user642
Kako bez kluba, kada je clan stare dame ? Oj novinari zene vam ****m.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi