Chiellini: Shvatio bih da je Bonucci otišao u Real, ali Milan...

O transferu pisao u knjizi

Chiellini: Shvatio bih da je Bonucci otišao u Real, ali Milan...

Autobiografska knjiga koju je izdao Giorgio Chiellini podigla je veliku prašinu.

Defanzivac Juventusa otkrio je brojne pikanterije o igračima s kojima je igrao, ne libeći se da ih kritikuje, a na dnevnom redu našao se i njegov dugogodišnji partner u odbrani Leonardo Bonucci.

U knjizi se Chiellini pisao o njegovom kontroverznom odlasku iz Juventusa u Milan.

"Shvatio bih da je Chiellini prešao u Real, ali u Milan? To je bio zaista pogrešan izbor. Bonucci je bio potresen zbog brojnih razloga i sve to je utjecalo da napravi takav potez. Da sam ja bio tamo, sigurno da bih mu pomogao da razmisli i ostao bi", piše Chiellini u svojoj knjizi i dodaje:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Isto se dogodilo i sa Conteom 2014. godine. Uvijek odu kad mene nema. Pričao sam sa Bonuccijem, nije bilo logike u tom postupku. Srećom, sudbina je htjela da se vrati u Juventus i da stvari budu kakve trebaju biti."

Bonucci je, podsjetimo, na San Siru proveo samo jednu godinu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi