Chiellinijev potpis je samo formalnost

U Juventusu i sljedeće sezone

Chiellinijev potpis je samo formalnost

Premda je fudbal stao u skoro svim zemljama, to ne znači da je u klubovima stalo baš sve.

Već uveliko se prave planovi za narednu sezonu, razmišlja o potencijalnim pojačanjima, ali i o tome koje fudbalere zadržati u klubu. Primjer toga je Juventus.

La Gazzetta dello Sport objavio je još ranije kako su Bianconeri odlučili da potpišu novi ugovor sa veteranom Gianluigijem Buffonom, a sada je, kako se piše u Italiji, dogovoreno sve i sa Giorgijem Chiellinijem.

Chielliniju je 35 godina i u proteklom periodu bilo je pod upitnikom hoće li i sljedeće sezone igrati za Juventus, s obzirom je propustio veći dio sezone zbog povrede, no na kraju su dogovoreni svi uslovi oko nastavka saradnje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Chiellini ostaje. Sve je dogovorio sa Juventusom, potpis je samo formalnost", navodi se.

Podsjetimo, Chiellini je u Juventusu od 2005. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi