11

Komentari (11)

miki30
Ovaj fudbal otišao u tačku. Nekažem da je ovaj mali loš igrač, nije se najbolje snašao u Juventusu, pa trebao nazad u Fiorentinu, da 2 popišana gola na Euru i odjednom kobajagi 100 mil vrijedi i svi se otimaju za njeg. Koji cirkus je postao ovaj fudbal, šta je sad sa Schicka koliko on vrijedi, 200 mil??
Realist
Snasao se on odlicno i da nema Ronalda imo bi jos bolju statistiku i klub i Chiesa
Salence
Chiesa je daleko najbolji talijasnki igrač,veliki talenat,i još veći radnik i fighter.Potpuno se slažem s REALIST-om.Momak je čudovište,neman...i daleko je od svog fudbalskog vrhunca.Biser.Po meni je tatu odavno nadmašio.Tata je znao i smuvat i podbacit'.....Sin nema milosti!Vrijeme će pokazati,za mene je ogroman potencijal(povrh svih kvaliteta koje već ima)
Artur
Veze ti nemas! Mjenjaj sport pod hitno
miki30
Ja kad sam pratio ovaj sport ti si bio u pelenama dijete, čuj ti ćeš meni promjeni sport. Od fudbalera samo čuo za Messia i Ronalda.
Jasminn
Fali li Chelziju bas jedan krilni napadac?
vence
Chiesa je, msm, jos uvijek igrac Fiorentine.. tek trebaju otkupiti njegov ugovor.. koji iznosi oko 45 mil
Twista
Istina, on je igrac Fiorentine na posudbi jos ovu godinu, bojim se da se tu Juventus malo pita ako neko povuce otkupnh klauzulu, ali mozda Juve ima prednost u odnosu na ostale.
AmarSahin
Potvrđeno je da će Juventus otkupiti njegov ugovor, tako da je to tehnički već njihov igrač.
vence
Pita se Juve.. jer ima pravo otkupa u visini od 40 mil.. za posudbu dali 10 za proslu godinu i jos potencijalnih 10 kroz bonuse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.