13

Komentari (13)

Marco_Materazzi
Koji cigani, dobro im doslo sto je Chelsea u ovakvog situaciji pa da supci iskoriste situaciju koliko je moguce. Fuj!
irnes4
Tako je Materazzi ,ko zna zna
user1643230038
Tvoj komentar je fuj.
Abramhimovic
Osvojili smo sve sto se moze osvojiti cak i sto drugi klubovi nikad nece vise osvojiti sad neka nas ugase ili u Championship nema veze,a ovi kreteni Sto govore plastika sta je sa PSG RM Bayern oni nikad nisu trosili pare na igrace sve iz svoje akademije u prvi tim ubacuju?I nerazumijem zasto svi mrze Chelsea zato Sto je jedan od najuspjesnijih klubova u svjetu i zato sto je uvjek cupavo igrati protiv nas bez obzira kakav smo kadar imali? Naduvajte ga se hejteri evo vam .I.
BlueTilIDie
Ma pusti ih jaro, to su sve budale, ne sekiraj se nista, sve će to doći na svoje. Koliko su samo drugi plaćali igrače i davali plate istima,po tome je Chelsea najmanje plastika. KTBFFH
Abramhimovic
Nemoguce brate koliko ljudi mrze Chelsea ali nema veze pokazat ce mo im Jos! THE BLUE IS THE COLOUR
nisam.robot.
Tako je burazeru ?
denimen9
Bravo za Juve. Sjećam se kada su Milan, Inter, Real i Barcelona rasparčali Juve nakon Calciopolija. Svako je uzeo po jednog dvojicu top igrača za male pare.
King_Kenny
...pravi lesinari mafijaski,samo gledaju ima li sta djabe da se otme.
Babuka1
Sta je problem u tome sto neko, ako moze, zeli da dovede besplatno igraca? Ili gleda da prodje sto jeftinije? Znaci ako bacis 70 milki na igraca onda si tek klub. Logika.
Śmeker007
irnes4
Ne otima se nista ,bude sve u dogovoru A nekad i platimo sve zavisi
irnes4
Svakako ce morati trositi morati i keanu istjece ugovor ,stoperi i bekovi fale , i u sredini fali igraca Rabiot i artur moze se fina cifra na njima uzeti ,al red bi bio Sergej da se dovede
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.