Cholo ne ide nigdje: Chelsea, Arsenal i PSG će morati drugdje tražiti trenera

Diego Simeone otkrio planove za budućnost

Cholo ne ide nigdje: Chelsea, Arsenal i PSG će morati drugdje tražiti trenera

Temperamentni Argentinac, trener Atletico Madrida, Diego Simeone se i dalje povezuje sa nekolicinom evropskih velikana, ali će oni izgleda trenera morati potražiti na nekom drugom mjestu jer "El Cholo" ne namjerava napuštati glavni grad Španije.

Od kada se špekuliše da će Chelsea, PSG i Arsenal uskoro krenuti u potragu za novim trenerom, od tada se i Simeone povezuje sa odlaskom u London i Pariz.

Ipak, nakon madridskog derbija Simeone je dao do znanja da nema nikakvu namjeru napuštati kormilo Jorgandžija.

"Moja budućnost? Ostajem u Atleticu", kratko je poručio Simoene nakon remija (1:1) Atletica i Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovo je veliki klub, a mi i dalje rastemo. Ponosan sam na nivo na kojem je klub posljednju deceniju. Ponosan sam na način na koji se uspijevamo takmičiti sa 'supermoćima' poput Real Madrida i Barcelone", dodao je argentinski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi