Roma bez Smallinga

Zadobio povredu

Roma bez Smallinga

E. Škorić

Romin defanzivac Chris Smalling propustit će duel s Beneventom predstojećeg vikenda.

Smalling je navodno zadobio jednu povredu na treningu. Danas će raditi individualno i njegovo stanje će se promatrati narednih dana.

Povreda nije toliko ozbiljna, ali u svakom slučaju bivši igrač Manchester Uniteda propušta okršaj s Beneventom.

Smalling je krajem prijelaznog roka napustio Manchester United i potpisao ugovor s Romom za koju je ranije igrao kao posuđen igrač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Jako sam sretan što sam ovdje. Uvjeren sam da će ove godine, zahvaljujući iskustvu stečenom prošle sezone, tim biti još jači i jedva čekam da krenu utakmice", poručio je Smalling po dolasku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi