Smalling ne želi kapitensku traku od Džeke: "Možda kad popravim svoj italijanski..."

"On je među najboljim kapitenima svijeta"

Smalling ne želi kapitensku traku od Džeke: "Možda kad popravim svoj italijanski..."

A. Čaušević

Edin Džeko je jedan od rijetkih igrača koji nose kapitensku traku u klubu i reprezentaciji. 

Prije nekoliko sedmica Džeko je bio blizu odlaska iz Rome, dijelile su ga sitnice od potpisa za Juventus, ali je na kraju ostao član Vučice.

U međuvremenu u Rim je ponovo stigao Chris Smalling, a neki navijači Vučice bi rado Englezu dali kapitensku traku.

Na zvaničnom predstavljanju Smallinga su novinari pitali je li spreman da nosi kapitensku traku, a defanzivac je u odgovoru počeo hvaliti popularnog Dijamanta.

"Džeko je jedan od najboljih kapitena na svijetu. U fudbalu su potrebni lideri i ja sam u stanju to da bude, možda kada popravim svoj italijanski", kazao je Smalling.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U ovoj grupi je mnogo lidera i Džeko je među njima", pohvalio je Džeku nekadašnji štoper Manchester Uniteda.

Inače, Džeko je ove sezone na odigranim mečevima nosio kapitensku traku Rome, a tako će biti i u nastavku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Jupp
Svi postuju Dzeku u svijetu fudbala, samo Bosnjak kaze “klotz ili panj”, jer krezo misli da je smijesan kada tako nesto kaze za uspijesnog fudbalera sa svijetskim rejtingom i milionima na racunu, a Bosnjo odigra listic za marku i stavi Dzeko daje gol, pa se ljuti poslije na “klotza”.. kakva smo mi nacija jbt zivot
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi