Navijači razočarani: Newcastle kupuje nadapača koji je dao samo tri gola
Wood najnovija želja Svraka

Očekuju mnogo više

Navijači razočarani: Newcastle kupuje nadapača koji je dao samo tri gola

Edmir Škorić

Newcastle je prošle godine postao najbogatiji klub na svijetu s novim vlasnicima, pa je za očekivati mnoga pojačanja.

Prvo je stiglo iz Atletico Madrida prije nekoliko dana, a nakon Kierana Trippiera Newcastle planira dovoditi još zvučnih imena. Jedan od prioriteta bit će napadač, koji je prijeko potreban Svrakama, a navijači su očekivali nekog majstora i neku zvijezdu.

Čak se i Edin Džeko povezivao sa Newcastleom, takođe i Brazilac Gabriel Barbosa, potom Divock Origi, Pierre-Emerick Aubameyang, a sada je navodno odluka pala na Burnleyjevog Chrisa Wooda.

Radi se o 30-godišnjem napadaču koji je ove sezone dao samo tri gola na 21 nastupu, ali njegova prednost je, makar to Newcastleu nije toliko ni bitno, to što košta svega šest miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, zasad su to glasine, a i ako dođe Wood, nije isključeno da će čelnici Newcastlea pokušati da kupe još jednog napadača jer je menadžer Eddie Howe rekao da bi na St. James Parku volio vidjeti dva nova igrača u napadu.

Top Komentari

user1614932756
Oni misle da preko noci moze se izvalit 500 milion pokupovat 10 igraca i to je to
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi