Eriksenova magija za ostanak u Interu: Stidan je i predobar momak
Foto - EPA

Conte potvrdio da Danac ostaje

Eriksenova magija za ostanak u Interu: Stidan je i predobar momak

Midhat Šljivak

Christian Eriksen sinoć je Interu fenomenalnim pogotkom donio pobjedu nad velikim rivalom Milanom (2:1).

Pogodio je Danac prekrasno iz slobodnog udarca u 97. minuti meča i na taj način je donio svom timu donio plasman u polufinale Kupa.

Ovaj gol Eriksena je ostavio u klubu. On je u prethodnom periodu bio otpisan, ali na kraju je donijeta odluka da i on ostane.

[twitter]https://twitter.com/ahadfoooty/status/1354183478640861185[/twitter]

Potvrdio je to nakon utakmice trener Nerazzurra Antonio Conte.

"Niko neće otići, niko neće ni doći. Stalno to govorim i niko mi ne vjeruje", rekao je Conte i zatim se osvrnuo na Eriksena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Radimo sa njim na taktičkim stvarim da imamo dobru alternativu za Brozovića, jer nemamo takvog igrača u ekipi. Christian je veoma inteligentan, ima kvalitet, dio je projekta i sretan sam što je postigao gol. Želio sam da on izvede slobodan udarac jer znam da zna kvalitetno to napraviti. Stidan je i nadam se da će mu ovaj gol pomoći da izađe iz tog svog oklopa. Dobar je momak, možda i predobar. Mora imati više odlučnosti", poručio je Conte.

Eriksenu je ovo bio prvi gol ove sezone u 15 odigranih susreta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti