Eriksen dobio specijalan poziv, stiže na finale?!

UEFA misli na sve

Eriksen dobio specijalan poziv, stiže na finale?!

E. Škorić

UEFA je odlučila da uputi specijalnu pozivnicu danskom reprezentativcu Christianu Eriksenu.

Eriksen je imao srčani udar u prvoj utakmici Danske na Euru protiv Finske, ali je brzom intervencijom medicinskog tima spašen njegov život.

Poslije svega, Eriksen je dobro i trenutno se kod kuće oporavlja, a UEFA želi da veznjak Intera sa suprugom i sa medicinskim radnicima koji su ga spasili dođe na Wembley na finale Evropskog prvenstva.

Finale se igra u nedjelju na kultnom stadionu, a tamo bi mogla da bude i Erkseinova Danska.

Danci sutra navečer igraju meč polufinala protiv Engleske, također na Wemlbeyju, a na istom se stadionu upravo igra meč Italije i Španije.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Inače, nedavno se prvi put pojavila fotografija Eriksena u javnosti nakon nemilih scena i on je izgledao zaista dobro, namsijano i pozitivno. 

Takođe, Eriksen je pratio Dance putem TV-a, a nakon svake utakmice bi poslao grupnu poruku za svoje saigrače, koji su ga oduševili plasmanom u polufinale.

Top Komentari

Savage
Dje's lika zvat, ako Danska prodje dobit ce mozdani i srcani. Ali doce vjerovatno sa kompletnim trauma timom.
5 1
Zgembic
Nije uredu da se jednom pojedincu predaje tolika paznja dok ostali oboljeli fudbaleri nekad se i ne spomenu. Steta mlad i dobar fudbaler ali ovo me podsjeca na ono klecanje za crnce…
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi