'Zvijer' o kojoj niko ne priča nalazi se pred transferom života
Foto - Instagram

Nkunku može ići za 75 miliona eura

'Zvijer' o kojoj niko ne priča nalazi se pred transferom života

M. Šljivak

Dok cijeli svijet priča o potencijalnim transferima Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda jedan transfer bi mogao napraviti popriličan haos na 'pijaci' jer bi klub tokom ljeta mogao promijeniti nevjerovatni Francuz Christopher Nkunku

Ovaj 24-godišnji francuski fudbaler igra fenomenalno u dresu njemačkog tima. Postigao je 31 gol i upisao je 20 asistencija te nije nikakvo čudo da su se za njega ozbiljno zainteresovali velikani evropskog fudbala.

Bild tvrdi da se za njega trenutno raspituju Manchester United i PSG. Oni su ga spremni dovesti u svoje redove i planiraju početi pregovore s Leipzigom.

Njemački klub već je postavio cijenu za sjajnog Francuza. Ona iznosi 75 miliona eura, ali moguće je da tokom pregovora i konačnog dogovora ona bude spuštena za 10-ak miliona.

Bez obzira za koliko ga Leipzig prodao, oni će na njemu imati sjajnu zaradu. Nkunku je u klub stigao kao otpisan fudbaler PSG-a 2019. godine i to za samo 13 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Odličnim igrama u Leipzigu Nkunku je postao istinska zvijezda. Nije slučajno to što ga traže velikani i vidjet ćemo gdje će ovaj odlični fudbaler na kraju završiti.

Christopher Nkunku je ukupno za Leipzig odigrao 132 utakmice i postigao je 43 gola tokom prethodne tri godine u klubu.

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Manchester je Sanchu dovodio 2 godine, tako da nema sanse hahaha
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi