Cijeli dan u prostorijama Juventusa čekao potpis i nije dočekao

Obavio i ljekarski

Cijeli dan u prostorijama Juventusa čekao potpis i nije dočekao

A. Čaušević

Utakmice ne završavaju dok sudija ne svira kraj. Slično je i sa transferima. Sve dok fudbaler ne stavi svoj potpis na ugovor posao nije završen. 

Axel Witsel je fudbaler koji najbolje zna kakav je osjećaj da propadne transfer nakon cijelodnevnog čekanja i obavljenih ljekarskih pregleda.

Belgijanac je 2017. godine bio na potpis od prelaska u Juventus, cijeli dan proveo u prostorijama torinskog kluba, ali je tog ljeta završio u Kini.

"Već sam prošao ljekarsi i samo sam trebao potpisati ugovor.Cijeli dan sam bio u njihovim prostorijama, da bi mi nakon toga Zenit rekao da se moram vratiti u Sankt Peterzburg", rekao je odlični veznjak te dodao:

"Sada mogu reći da je to bila sudbina, nije bio pravi trenutak...Nakon toga se ukazala prilika da odem u Kinu i odlučio sam da je prihvatim. Takvu ponudu nisam mogao odbiti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Na početku je bilo teško. U Belgiji se samo o tome pričalo. Ako neko kaže nešto loše o meni to me ne uznemiruje, međutim patili su moji roditelji, sestra, djeca..."

Nakon kratke avantture u Tianjinu Witsel se vratio u Evropu gdje sada sa dosta uspjeha nosi dres Borussije iz Dortmunda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi