Cijena je ipak pala: Brescia spremna prihvatiti 35 miliona eura za svog dragulja

Jako je malo prepreka Tonalijevom transferu

Cijena je ipak pala: Brescia spremna prihvatiti 35 miliona eura za svog dragulja

Odavno se piše o budućnosti "novog Pirla", Brescijinog Sandra Tonalija. Čini se da je sada njegov transfer jako blizu.

Za Tonalija su mnogi velikani još davno počeli pokazivati interes, da bi se u zadnje vrijeme kao favorit za njegov transfer izdvojio Inter.

Prvi čovjek Brescije, Massimo Cellino je insistirao na minimalno 50 miliona eura za mladog veznjaka. Ipak, cijena je sada drastično pala.

Vjerovatno je kriza izazvana pandemijom novog koronavirusa uradila svoje, a tu je činjenica da se Brescija sprema za povratak u Seriju B.

Brescia Oggi tvrdi da je Cellino sada spreman prihvatiti Interovu ponudu od 35 miliona eura, koja je navodno već na stolu. Nerazzurri su spremni za sam potpis dati 32 miliona eura, dok bi ostatak bio isplaćen kroz bonuse.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedini problem je sada što Cellino pokušava "isposlovati" kraći rok isplate pomenuta 32 miliona eura. Inter želi to uraditi kroz četiri godine, dok Cellino najviše volio kada bi se taj rok smanjio na jednu kalendarsku godinu.

Treba dodati da se vjeruje da dogovor između samog igrača i Intera o uslovima ugovora postoji već neko vrijeme.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

IMPERATOR
Nevjerovatno koji jadnički klub, kad se samo prisjetim sage oko našeg Džeke, ciganče u par miliona.... Sad kao otežu sa plaćanjem u 4 rate/godine. Da li bi kineski klaunovi pristali da igrač za to vrijeme ostane u redovima Brescie dok ga ne otplate? Nije ni čudo što ih Juventus gazi u svim segmentima fudbalskog biznisa vec punu deceniju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi