Predsjednik Barcelona priznao: Zastoj u pregovorima s Interom

Slučaj Martinez

Predsjednik Barcelona priznao: Zastoj u pregovorima s Interom

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je otvoreno priznao da je u pregovorima o transferu Lautara Martineza došlo do zastoja.

O interesu i nastojanjima Barcelone da dovede argentinskog napadača iz Intera se priča već mjesecima, toliko da su i u katalonskom klubu prestali kriti svoju želju da dovedu Martineza.

Argentinca, kojeg za saigrača želi i Lionel Messi, na Nou Campu vide kao dugoročnu zamjenu za Luisa Suareza koji je ušao o "ozbiljne godine".

Pregovara se odavno, ali sada Bertomeu priznaje da nema novog napretka.

"Razgovarali smo sa Interom, ali trenutno je to u zastoju", rekao je Bartomeu za Mundo Deportivo, pa dodao:

"Fokus našeg sportskog segmenta je sada na Ligi prvaka, koja je odmah iza ugla".

Bartomeu je demantovao i špekulacije da bi Messi mogao narednog ljeta kao slobodan igrač put Intera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi je nekoliko puta rekao da želi završiti karijeru u Barceloni i namam nikakvih dilema da će produžiti ugovor. Imam jako bliske odnose sa njim, kao i sa svakim drugim kapitenom", izjavio je Bartomeu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Barcelona je u khurcu ! Politika ovoga čovjeka ce ih vratiti u prosjek , sto su i bili prije Ronaldinha ! Nalupali stotine miliona na igrače koji ne igraju . Na tržištu su izgubili respekt jer nemaju prebijene pare , već žicaju igrače u zamjenu za svoje . Kada ode Messi , opet ce se tuci sa Valencijom za Ligu prvaka !
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti