Cijena koju su 'Čekićari' izvisili za svog mladog veznjaka djeluje pomalo nerealno
Foto: EPA

Declan Rice je nadolazeća zvijezda engleskog nogometa

Cijena koju su 'Čekićari' izvisili za svog mladog veznjaka djeluje pomalo nerealno

Mladi veznjak West Hama Declan Rice u ovoj je sezoni doživio svoju punu afirmaciju.

Rice igra sjajno i jedan je od najvećih razloga za sjajnu sezonu u kojoj 'Čekićari' bacaju oko i ka Ligi prvaka.

Rice je je nogomet počeo trenirati sa 7 godina i prošao je omladinske pogone londonskog Chelsea koji je 2014. zamijenio West Hamom. Rice, koji je zanimljivo, prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Republike Irske je odnedavno i član Gordog Albiona, a za njegove usluge već se neko vrijeme raspituju Chelsea i Manchester United. No koji god klub se odluči na kupovinu ovog nogometaša koji igra na poziciji zadnjeg veznog, morat će posegnuti duboko u džep.

West Ham je izvisio cijenu za svog nogometaša a ona iznosi 100 miliona funti što će potencijalne kupce navesti na dodatno razmišljanje. 'Čekićari' se nadaju da će svog sjajnog veznjaka uspjeti zadržati i u narednim sezonama, posebno ako se klub uspije plasirati u Ligu prvaka što po dosadašnjoj formi koju pokazuju ne izgleda kao nemoguća misija. 

Top Komentari

manijacci8787
Ako ode za vise od 40-50 evo glave
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi