Cijene više nisu normalne: Strakosha pravi veliki transfer?
Albanac zaista sjajno brani gol Lazija. Pitanje je međutim hoće li ostati među stativama italijanskog tima (Foto: EPA)

Ponuda Tottenhama

Cijene više nisu normalne: Strakosha pravi veliki transfer?

M. Šljivak

Golman Lazija Thomas Strakosha mogao bi napraviti veliki transfer.

Sjajni 24-godišnji golman brani zaista odlično u dresu rimskog tima i na taj način je privukao veliku pažnju na sebe.

U svojim redovima bi ga rado vidio Tottenham. Londonski tim želi dobiti pravu zamjenu za Huga Llorisa i pokušaće na mjesto rezervnog čuvara mreže angažovati fantastičnog Albanca.

Međutim, Lazio nema namjeru da tek tako ostane bez prvog čuvara mreže. Spremni su ga prodati, ali samo ako ponuda bude 40 miliona eura.

Iako Strakosha važi za jednog od najboljih golmana u Italiji pitanje je da li su Spursi spremni izdvojiti toliko novca za Albanca, ali Lazio nema namjeru da odustane od svojih zahtjeva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Strakosha je član Lazija postao 2012. godine. Prethodno je bio član omladinskih selekcija Panioniosa, a otkako je stao na gol Nebeskoplavih, radi zaista sjajne stvari.

Interesantno je svakako da je rođen u Grčkoj, ali nastupa za selekciju Albanije odakle vodi porijeklo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi