Čim su saznali da igra iz Juventusa odmah poslali poruku Pjaniću

Pred večerašnji susret protiv Grčke

Čim su saznali da igra iz Juventusa odmah poslali poruku Pjaniću

Fudbalska reprezentacija BiH za sat vremena počinje kvalifikacioni susret protiv Grčke.

Selektor našeg tima Robert Prosinečki odabrao je startnu postavu za ovaj meč koja je izašla na vidjelo prije 15-ak minuta.

U njoj se nalazi i vezista Juventusa Miralem Pjanić koji će ponovo kao kapiten predvoditi našu selekciju, a čim su saznali da igra iz Juventusa su mu poslali poruku preko Twittera.

"Od 20.45 sati u kvalifikacijama ua EZRO Bosna i Hercegovina i Miralem Pjanić gostuju Grčkoj. Želimo ti dobru partiju, Mire!", napisali su administratori zvanične stranice Juventusa na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pjanić će svakako i ovaj put biti najvažniji kotač našeg tima u odsustvu Edina Džeke i igrač od kojeg se naravno najviše očekuje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Novinaru!!! DJE ti je zarez iza igra??? Recenica ti je besmislena!!!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi