Kakvu podršku će večeras imati Zmajevi?

Skupljaju se bh. navijači

Kakvu podršku će večeras imati Zmajevi?

E. Škorić

Sve smo bliže utakmici Grčka - BiH, koja bi mogla biti odlučujuća u našoj grupi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Zmajevima je neophodna pobjeda kako bi ostali u igri za plasman na Euro, ali činjenica je da nam je Grčka jedan od najtežih rivala.

U Atini će Zmajevi imati i određenu podršku, no za sada nema puno bh. navijača.

Na mjestu gdje trebaju da se okupe bh. navijači tek manja grupa... Za nadati se da će do početka meča ipak biti veći broj navijača, koji do sada nisu iznervjerili svoj nacionalni tim.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mada, treba naglasiti da su se članovi grupe BH Fanaticos okupljaji na drugom mjestu i oni će uobičajeno u korteu na stadion.

Top Komentari

Alen23
Kako sporo vrijeme ide izmedju Finske i Areminije se sudija sviraj kraj ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi