"Čim su se pojavile špekulacije Buffon je bio siguran da će Ronaldo doći u Juve"

Menadžer legendarnog golmana otkriva

"Čim su se pojavile špekulacije Buffon je bio siguran da će Ronaldo doći u Juve"

Gianluigi Buffon je nakon dugih 17 godina napustio Juventus i ovog ljeta kao slobodan igrač pojačao Paris Saint-Germain.

Nedugo nakon toga Juventus je dobio veliko pojačanje pošto je uspio dovesti Cristiana Ronalda u svoje redove, a sada Buffonov menadžer Silvano Martina otkriva da je 40-godišnji golman znao da će Portugalac stići u Torino, ali da ga ni to nije natjeralo da se predomisli i ostane barem još malo na golu Stare dame.

"Nije to mogao predvidjeti u aprilu, ali čim su se vijesti o Ronaldovom dolasku pojavile on je bio siguran da će ga Juventus zaista i dovesti", istakao je Martina za RMC Sport, pa nastavio:

"Volio je dres koji je nosio, Gianluigi živi svoj život sa puno emocija i nadam se da neće morati igrati protiv Juventusa, to bi bilo previše bolno za njega... Da li bi se mogao vratiti u Juventus? Ne znam, ali ne vjerujem da bi ga PSG ikada pustio".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ipak, to je samo moje lično mišljenje. Nikada se o tome nije razgovaralo", dodao je Martina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi