Cimirot nakon poraza od Italije: Ovo je bila baš teška godina

Zmajevi ispali u Ligu B

Cimirot nakon poraza od Italije: Ovo je bila baš teška godina

E. Čaušević

Bh. reprezentacija poražena je večeras na Grbavici od Italije sa 2:0.

Zmajevi su porazom završili takmičenje u ovom izdanju Lige nacija, te su ispali u Ligu B.

Nakon meča za Nova BH govorio je Gojko Cimirot.

"Možemo reći da su oni najbolja selekcija u našoj grupi. Dali smo sve od sebe, iz nekih grešaka smo primili golove. Možda smo i mi mogli dati koji gol jer smo imali dobrih šansi. Odigrali smo dobar meč, dali maksimum, ali nažalost smo izgubili".

"Sada slijedi pauza od 3-4 mjeseca i čekamo te grupe za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Nadam se nekoj lakšoj grupi i plasmanu na SP".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Liga B? U Ligi A su možda i najbolje selekcije na svijetu. Igrat ćemo sada u Ligi B i to je prednost da dobijemo neke lakše protivnike. Sada smo igrali protiv jakih selekcija i nažalost osvojili smo samo dva boda".

"Teška godina. Nismo ostvarili nijednu pobjedu, ali nadam se da ćemo u nastavku imati što više pobjeda i da će se publika vratiti na stadion jer su nam oni velika podrška".

Top Komentari

Fk1921
Tebi momcino svaka cast. Zasluzujes ostanak
7 1
starigrad
Jedan od rijetkih što igra srcem Plus zna.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi