Cimirot dobio novog trenera u PAOK-u
Foto: EPA

Stanojević smijenjen

Cimirot dobio novog trenera u PAOK-u

Bh. reprezentativac Gojko Cimirot dobio je novog trenera u PAOK-u. 

Nakon svega dvije takmičarske utakmice solunski klub je smijenio Aleksandra Stanojevića, a na kormilu PAOK-a njega će zamijeniti Razvan Lucescu. 

"Ovo je zajednička odluka sportskog sektora koju je prihvatio vlasnik kluba. Sportski sektor je za ovaj potez preuzeo odgovornost", stoji u saopštenju.

Razvan je inače sin Mircee Lucescua. Prošle sezone je trenirao Xanthi s kojim je stigao do drugog mjesta u šampionatu Grčke odmah iza Olympiakosa. 

Potražite više informacija na temu Super League:

U svojoj trenerskoj karijeri još je vodio Petrolul, Rapid Bukurešt, El-Jaish, Brasov, te reprezentaciju Rumunije u periodu od 2009. do 2011. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi