Cimirot: Na selektoru je da odluči ko će igrati umjesto Pjanića

Igrač Standarda se obratio novinarima na današnjoj press konferenciji

Cimirot: Na selektoru je da odluči ko će igrati umjesto Pjanića

S. Grebović

U hotelu Bosnia&Austria na Ilidži okupila se fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pred nastavak kvalifikacija za EURO naredne godine.

Naše momke očekuju mečevi sa Finskom u Tempereu 8. juna, odnosno sa Italijom 11. ovog mjeseca u Torinu.

Tim povodom na današnjoj press konferenciji novinarima se između ostalih obratio igrač Standard Liegea Gojko Cimirot. Na pitanje novinara šta mislio o kvalitetama Jerea Uronena, igrača Genka protiv kojeg je ove sezone igrao u Belgiji rekao je:

"Sama činjenica da igra u Genku dovoljno govori. Dosta je odigrao utakmca ove sezone za klub, ali nije on jedini. Pored Pukkija Finci imaju još kvalitetnih igrača na koje moramo obratiti pažnju i dati svoj maksimum na terenu."

"Što se tiče Pjanića na selektoru je da odluči ko će igrati. Ko god bude igrao daće svoj maksimum", odgovorio je Cimirot na pitanje novinara o Miralemu Pjaniću.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Finska kući igra jako kvalitetno što su i pokazali. Mislim da igraju dosta čvrsto, idu u svaki duel maksimalno, ali sve je na nama. Danas u fudbalu svi igraju i ovdje nema favorita, samo ako damo maksimum možemo do pobjede", zaključuje Cimirot.

Top Komentari

Who am i
Koja vijest pa to se zna i bez SS majke mi ovi novinari su profesionalni Amateri naj niže klase
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi