Cimirot pred novim transferom?

Na izlaznim vratima Standarda

Cimirot pred novim transferom?

Reprezentativac BiH Gojko Cimirot mogao bi karijeru nastaviti u Italiji.

Bivši fudbaler Sarajeva u kontinuitetu pruža veoma dobre partije u Belgiji nastupajući za Standard iz Liježa, a to, kako stvari stoje, nije promaklo ni klubovima iz Italije koji bi ga rado željeli angažovati. 

Posljednje informacije iz Italije govore kako Cimirota u svojim redovima želi vidjeti Bologna koja se bh. fudbaleru okrenula nakon nekoliko neuspjelih pokušaja dovođenja Hendrixa iz PSV-a i Kucke iz Parme.

Da bi Cimirot mogao napustiti Belgiju objavili su prije nekoliko mjeseci i tamošnji mediji, navodeći, između ostalog, da rukovodstvo kluba želi napraviti određene promjene u sastavu i da su se spremni odreći upravo ovog Trebinjca ukoliko dođe prava ponuda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećanja radi, Cimirot je u Standard došao u januaru 2018. godine iz PAOK-a, a za ovaj klub dosad je odigrao više od 60 utakmica.

Partije koje pruža redovito mu donose i pozive selektora reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi