Sanjin Prcić pred novim transferom?

Na izlaznim vratima Levantea

Sanjin Prcić pred novim transferom?

Bh. fudbaler Sanjin Prcić mogao bi se ovog ljeta vratiti u Italiju.

Povremeni reprezentativac BiH je posljednju polusezonu odradio na posudbi u Strasbourgu nakon čega se vratio u Levante, međutim čini se kako u ovom španskom prvoligašu neće ostati.

Za Prcićeve usluge je zainteresovano nekoliko klubova, ponajviše iz Italije, a tamošnji mediji pišu kako je posebno 'zagrijana' Bologna čiji ga čelnici vide kao odličnu zamjenu u slučaju odlaska Ericka Pulgara.

Prcić se kao meta Bologne pominjao i prije nekoliko mjeseci, a za njegov transfer se navodno zalaže trener Siniša Mihajlović koji ga poznaje dobro još iz vremena kada je u Italiji nastupao za Torino i Perugiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prcić s Levanteom ima ugovor do 2021. godine, no kako se u dresu ovog kluba nije pretjerano naigrao, nagađa se kako ni Španci ne bi imali ništa protiv eventualne prodaje bh. fudbalera.

U ovom trenutku nije poznato za koji bi iznos Bologna mogla dobiti Prcića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi