Schalke nakon prijateljskog meča s Bolognom uputio poruku Siniši Mihajloviću

Lijep gest njemačkog kluba

Schalke nakon prijateljskog meča s Bolognom uputio poruku Siniši Mihajloviću

Siniša Mihajlović je polovinom ovog mjeseca saopštio vijesti koje su potresle fudbalsku Evropu. Srbijanski stručnjak je na press konferenciji saopštio da boluje od leukemije.

Iako je zbog bolesti morao prekinuti svoje bavljenje trenerski poslom, Bologna je odlučila da Mihajlović zvanično ostane šef stručnog štaba.

Ubrzo nakon što je saopštio vijest o bolesti, Mihajlović je krenuo sa liječenjem.

Poruke podrške su stizale sa svih strana, a danas je Mihajlovića razveselila i njegova Bologna jer je u prijateljskom meču savladala Schalke rezultatom 3:2.

Iako je Schalke poveo preko Reesea na samom otvaranju meča, do odmora je Bolgona došla do preokreta golovima Polija i Sansonea. Palacio je u 59. minuti pogodio za 3:1, da bi konačnih 3:2 postavio Bujellab u 88. minuti susreta.

Schalke je nakon meča uputio i lijepu poruku treneru Bologne Mihajloviću.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na zvaničnom Twitter profilu Schalkea je tako objavljeno sljedeće: "Svi u Schalkeu žele treneru Bologne Siniši Mihajloviću sve najbolje u njegovoj borbi protiv leukemije".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi