Napadač bh. reprezentacije

Ibišević: Imamo vremena da analiziramo Grke

Iskusni napadač bh. reprezentacije Vedad Ibišević bit će jedna od najvećih prijetnji po gol Grčke na predstojećoj utakmici koja se igra na Bilinom polju.

"Svaka utakmica je važna. Igramo protiv ekipe koja je naš direktni konkurent za to drugo mjesto, možda i za prvo. Ovo će biti utakmica koja će dosta toga odlučiti i bodovi su jako bitni i za nas, i za njih. Ali, kvalifikacije se neće završiti nakon ove utakmice", rekao je Ibišević, koji iza sebe ima veoma dobru sezonu u Herthi:

"Zadovoljan sam sezonom jer sam sa Herthom izborio cilj i plasirao se direktno u Evropsku ligu. Drago mi je što sam bio jedan od glavnih igrača i što sam dao doprinos tom uspjehu".

Grčka je Vedadu Ibiševiću odranije dobro poznat rival.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Grčku nismo još uvijek detaljno analizirali, ali imamo vremena za to. Međutim, dobro znamo da je to ekipa koja se dobro brani i koja dobro igra na rezultat, a njihov remi sa Belgijom u gostima govori koliko su kvalitetni. Našim navijačima ne treba posebna poruka pred ovu utakmicu, protiv Gibraltara je stadion bio gotovo pun i znamo da podrška neće izostati ni ovoga puta. Na nama je da damo svoj maksimum i da zadovoljimo navijače".

Meč Bosne i Hercegovine i Grčke igra se u petak, 9. juna s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi