Zbog povrede koljena

Janković: Vršajević definitivno propušta Grčku

E. Škorić

Bh. reprezentativci danas imaju dva treninga, a prije treninga u Butmiru iz našeg tabora su se obratili novinarima.

Pomoćnik u stručnom štabu bh. reprezentacije Igor Janković govorio je o statusu igrača pred važnu utakmicu protiv Grčke.

"Avdija Vršajević najvjerovatnije neće biti u konkurenciji zbog povrede koljena. Očekujemo da danas dođu Begović, Cimirot, Vranješ, a Višća, Pjanić, Medunjanin i Bajić će kasniti zbog obaveza prema klubovima", rekao je Janković.

"Znate da je Krunić bio pošteđen jučerašnjeg treninga zbog povrede koju vuče odranije, ali sve ostalo je u najboljem redu", dodaje Janković.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Kako je svima poznato, već je kraj prvenstva, igrači su psihološki potrošeni, a najveći problem u ovom trenutku što jedni dolaze s prevelikim brojem odigranih utakmica, a neki s premalim brojem, ali pokušat ćemo dovesti igrače u neki isti ritam", zaključio je na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi