Čini se da je Emery potvrdio tužnu sudbinu Xhake: On neće igrati!

Švicarcu su dani odbrojani u Arsenalu

Čini se da je Emery potvrdio tužnu sudbinu Xhake: On neće igrati!

Trener Arsenala Unai Emery potvrdio je da Švicarac Granit Xhaka neće igrati u narednom meču protiv Wolvesa. 

Xhaka je imao brojne probleme posljednjih sedmica, a sve je kulminiralo u prošlom kolu kada je prije vremena napustio teren protiv Crystal Palacea te je tom prilikom dobio brojne zvižduke navijača.

Nakon toga mnogi smatraju da je era Švicarca na Emiratesu okončana, a čini se da je to potvrdio i španski trener koji na njega nije računao prije dvije noći protiv Liverpoola a neće ni sutra protiv Wolvesa.

"Xhaka neće igrati protiv Wolvesa", kratko je otkrio sudbinu kapitena Topnika Emery na početku današnje press konferencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji nakon utakmice Arsenal - Crystal Palace prenijeli su informaciju da je Emery Xhaki poručio kako više neće biti prvotimac jer se ne želi zamjeriti navijačima.

I prije Palaca navijači Arsenala imalu si velike zamjerke na igru Xhake, a bolna tačka im je bila činjenica što je on nedavno imenovan i za kapitena kluba.

Top Komentari

gumenakita
Ovo je toliko tuzna vijest da evo citav dan placem.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi