Čini se da od ostanka Lulića nema ništa, Lazio već izabrao novog kapitena?

Bh. fudbaleru ističe ugovor

Čini se da od ostanka Lulića nema ništa, Lazio već izabrao novog kapitena?

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Senad Lulić na kraju ove sezone će prema svemu sudeći napustiti Lazio.

Lulić je u rimski klub stigao na ljeto 2011. godine, te je uspio doći do kapitenske trake. Bh. fudbaler je jedan od omiljenih igrača Lazija koji se nadaju da će gledati ovog 34-godišnjeg igrača i naredne sezone u dresu kluba s Olimpica.

Međutim, Lulićev ugovor s ovim klubom ističe na kraju ove sezone i još uvijek nema naznaka da će produžiti saradnju. Navodno, u Laziju su već odlučili ko će biti novi kapiten ukoliko Lulić napusti klub, a sve je izglednije da će se to desiti.

La Gazzetta dello Sport piše danas da će od naredne sezone kapiten Lazija biti Ciro Immobile koji je sigurno ponajbolji igrač ovog tima. Također, očekuje se da će ovaj napadač produžiti ugovor s klubom na još pet godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Immobile je ove sezone u fantastičnoj formi jer je na 26 utakmica uspio zabiti čak 27 golova. On ima želju da karijeru završi u dresu Lazija i kako stvari stoje ona će mu se ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti