Direktor Lazija najavljuje odlazak SMS-a? "Igračeva želja je presudna"

Nije isključena njegova prodaja

Direktor Lazija najavljuje odlazak SMS-a? "Igračeva želja je presudna"

Edmir Škorić

Sportski direktor Lazija Igli Tare inzistirao je da Sergej Milinković-Savić može da ode samo ako 'misli da mu je vrijeme isteklo' u klubu.

Milinković-Savić već izvjesno vrijeme se povezuje s klubovima, ali veznjak je i dalje lojalan Laziju. No, šta ako neko ponudi 120-130 miliona eura za srbijanskog reprezentativca?

"Igračeva želja je presudna. Generalno gledano, ako igrač misli da mu je došlo vrijeme da ode negdje drugdje, ne bi trebao da bude problem", kazao je Tare.

"Era se bliži kraju, pogledajte šta se desilo Napoliju ove sezone. Činjenica je da je ostao u Rimu pet godina zato što je imao snažnmu vezu s gradom i klubom. Međutim, stvari se moraju procijeniti na kraju sezone", dodao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za sada je PSG uz Manchester United glavni kandidat za kupovinu sjajnog veznjaka.

Ipak, nedavno je Sky Italia objavila da je SMS potpisao novi ugovor s ekipom Lazija do 2024. godine, što bi moglo značiti da je klub spreman da ga proda za neki veliki iznos. On je za nebesko-plave odigrao 193 meča i postigao je 36 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi