U hotelu reprezentacije Italije nema dosade, glavni 'krivac' je Insigne

Atmosfera je na nivou

U hotelu reprezentacije Italije nema dosade, glavni 'krivac' je Insigne

S. Grebović

Iza nas je grupna faza Evropskog prvenstva u kojoj smo mogli uživati u sjajnim mečevima.

Sasvim sigurno, ništa manje uzbuđenja nas ne očekuje ni u osmini finala koja nam donosi nekoliko zanimljivih mečeva.

Među reprezentacijama koje su do sada najviše pokazale je Italija. Azzurri su u grupi A takmičenje završili sa tri pobjede u isto toliko odigranih mečeva uz sjajnu gol razliku 7:0.

Talijani su uz Engleze jedina selekcija koja nije primila gol u grupnoj fazi, a priliku za nastavak te serije imat će u osmini finala kada budu snage odmjerili sa selekcijom Austrije.

Da u reprezentaciji Italije vlada fantastična atmosfera svjedoči i jedan video koji je objavljen na drušvenim mrežama. Na njemu Lorenzo Insigne na podu čeka Immobilea da izađe iz sobe kako bi ga prepao.

Napadač Lazija je nasjeo na ovaj trik i sudeći prema reakciji prilično se uplašio kada ga je vidio Insignea, a nema sumnje da je Talijani dočekuju u sjajnom raspoloženju.

Utakmica između Italije i Austrije igra se u sutra od 21 sat na stadionu Wembley.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Top Komentari

Tas14
kljuc dobre reprezentacije je: timska atmosfera, dobar selektor i uigranost… Nazalost nasu repku treba uigrati
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi