Ciro Immobile postao autor najsmješnije proslave gola ikada!

Postao je predmet ismijavanja

Ciro Immobile postao autor najsmješnije proslave gola ikada!

S. Grebović

Utakmicom između Lazija i Atalante u subotu od 15 sati otvoreno je 8. kolo italijanske Serije A, a jedan od junaka ovog meča bio je igrač domaćih Ciro Immobile sa dva pogotka.

Atalanta je nakon prvih 45 minuta imala veliku prednost od 3:0 pogocima Gomeza i dva puta Muriela, nakon koji su svi mislili da tri boda idu u Bergamo. Međutim, igrači Lazija se nisu predavali i u nastavku su kreirali veliki povratak i iz velikog minusa se vratili i osvojili bod.

Prvo je Ciro Immobile bio precizan sa 11 metara u 69. minuti, da bi minut kasnije i Correa pogodio i tako vratio tračak nade domaćima kojim izjednačenje donosi Immobile također sa bijele tačke u samoj sudijskoj nadoknadi.

Pogodak vrijedan velikog boda Talijan je želio da proslavi skidanjem dresa, međutim u toj nakani bio je, blago rečeno, neuspješan. No, uz manje poteškoće uspio je da ga skine i na taj način obilježi svoj deveti gol po čemu je apsolutni lider u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, zbog ovog poteza mu je sudija Gianluca Rocchi pokazao žuti karton. Pogledajte kako je to izgledalo:

Top Komentari

Honduras
Liro Ćimobile
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije