Predsjednik Lazija optužio svog bivšeg igrača: Zbog njega smo tada izgubili
De Vrij je bio igrač Lazija, ali je tada već imao sve dogovoreno sa Interom

Rimski tim je tada u posljednjem kolu ostao bez Lige prvaka

Predsjednik Lazija optužio svog bivšeg igrača: Zbog njega smo tada izgubili

S. Pašalić

Lazio je u sezoni 2017/2018 u posljednjem kolu igrao na domaćem terenu protiv Intera i pretrpio je poraz rezultatom 3:2.

Ovo je bila jako bitna utakmica s obzirom da su Nerazzurri pobjedom preskočili Lazio i na kraju osigurali Ligu prvaka, a domaći su dva puta vodili u ovoj utakmici, ali su je na kraju izgubili.

Predsjednik Lazija, Claudio Lotito je sada izjavio da je ovaj tim izgubio tu utakmicu zbog Stefana de Vrija i da je trebao insistirati na tome da štoper ne igra protiv Intera.

De Vriju je tada isticao ugovor sa Laziom i već je sve dogovorio sa Interom u koji je nakon završetka te sezone i otišao, ali je igrao protiv kluba iz Milana i na kraju je skrivio penal iz kojeg je Inter stigao do 2:2.

"Preuzeo sam odgovornost za taj poraz od Intera, jer sam dozvolio da igra De Vrij", rekao je Lotito za Corriere dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Trebao sam intervenisati. Sada dostižem dob u kojoj počinjem razmišljati o stvarima koje su krenule po zlu."

"Nikada mu nisam smio dopustiti da igra, jer smo izgubili utakmicu zbog De Vrija. Osoblje mi je reklo da je sjajan profesionalac, a ja sam upozoravao da nije dobro da on igra u tim okolnostima. Moja greška je bila što to nisam naredio", dodao je Lotito.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Ma mars u pm masonsku. **** ti bozic majku, djubre jedno kako imas obraza to reci. Takve su sotoniste majku j e b al e
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi