Ćiro najljepšu rođendansku čestitku dobio iz svog Travnika

Sjajna ideja iz rodnog grada

Ćiro najljepšu rođendansku čestitku dobio iz svog Travnika

S. Mlaćo

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević danas je proslavio svoj 82. rođendan.

Ćiro je  dobio milione čestitki, a svakako jedna od najdražih stigla je iz rodnog Travnika. 

Naime, na sastanku Uprave NK Travnik na kojem su prisustvovali Premijer Vlade SBK/KSB Tahir Lendo, načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić, predsjednik kluba Asim Fazlić, direktor kluba Midhat Sarajčić, članovi Uprave Nihad Selimović, Husein Eminović, dr. Midhat Asotić i novi član Uprave Alem Lolić, dogovoreno je da Ćiro Blažević bude proglašen za počasnog predsjednika Kluba.

Predlagač ove ideje, Alem Lolić, je na istom sastanku zamolio načelnika Hadžiemrića da u ime Travničana kontaktira popularnog Ćiru na njegov rođendan i upozna ga s prijedlogom da postane počasni predsjednik Vezira.

Načelnik općine Travnik je danas razgovarao s Ćirom koji s oduševljenjem prihvatio ulogu počasnog predsjednika i zahvalio se svim Travničanima na najljepšem rođendanskom poklonu. U narednom periodu, delegacija NK Travnik će otputovati u Hrvatsku gdje će se sastati s nekadašnjim selektorom naše reprezentacije i uručiti mu zahvalnicu, priznanje, doživotnu člansku karticu i mjesto na VIP tribini stadiona Pirota pod njegovim imenom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kako saznajemo, Travničani ove godine imaju velike planove i iznenađenja za navijače i sve simpatizere kluba. Planovi se odnose na marketing, infrastrukturu, bolju funkcionalnost kluba te plasman u Premijer ligu. Početkom mjeseca je pokrenuta zvanična Facebook stranica kluba koja već ima preko 5000 fanova. Stranicu prate YouTube kanal, Instagram, twitter a uskoro i zvanična web stranica s fan shopom i online trgovinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi