Pejić i Zukić zvanično postali Veziri

Potpisali ugovore

Pejić i Zukić zvanično postali Veziri

Samir Mlaćo

Matijas Pejić (28) i Seid Zukić (22) danas su i zvanično potpisali vjernost NK Travnik.

Ovaj dvojac na Pirotu dolazi iz federalnog prvoligaša Orašja i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za drugoplasirani tim Prve lige Federacije. 

Pejić je nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, a pored Orašja, nastupao je još za Velež, Slobodu, Zvijezdu, Češko Brno...

Seid Zukić igra na poziciji napadača, a u prvom dijelu sezone za Orašje je u ligi upisao 14 nastupa uz šest pogodaka. Nastupao je još za Čapljinu i Turbinu, te će sigurno pojačati ionako veoma kvalitetan napad popularnih Vezira. 

Travnik je u utorak u prijateljskom susretu savladao bugojansku Iskru 3:1, a u subotu će odmjeriti snage sa Radničkim iz Lukavca. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi