Ćiro se ljuti na Srbijance: Pa, pič*a vam materina...
Iako je "trener svih trenera" dobro raspoložen ovih dana, ipak je osuo paljbu prema Srbijancima kojima zamjera jednu stvar.

Ćiro komšijama zamjera jednu stvar

Ćiro se ljuti na Srbijance: Pa, pič*a vam materina...

'Trener svih trener' Miroslav Ćiro Blažević ovih dana je česta meta novinarskih poziva, a kako i ne bi bio kada bi mogao ostati bez nadimka.

Naravno, Ćiru nadimak 'trener svih trenera' prati još od Svjetskog prvenstva 1998. godine kada je sa Vatrenima osvojio 3. mjesto, ali kako sada stvari stoje Zlatko Dalić bi ga veoma lako mogao prestići ukoliko Hrvatsku uvede u finale.

Ipak, legendarni Ćiro je bez obzira na to veoma raspoložen, pa između ostalog poručuje da će Vatreni postati prvaci svijeta te psuje Srbijancima jer ga nisu uzeli za selektora pred Mundijal.

"Pa, pič*a vam materina, imali ste priliku da mene angažujete, a niste! Sa koncentracijom kvaliteta koji vi posjedujete, ja bih napravio ono što sada radi Hrvatska. Pošto sam u penziji, mogu slobodno još da dodam čuvenu Napoleonovu rečenicu: Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova sa mišem na čelu. Zajeb*ao bih ja sve da sam postao vaš selektor", poručio je Ćiro u razgovoru za Kurir i prisjetio se utakmice protiv Danske.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ma, jedva sam ja to odgledao do kraja, ali sve je dobro kad se dobro svrši. A, završilo se super po nas. Sad očekujem da Hrvatska postane prvak svijeta. Siguran sam da možemo do samoga kraja nakon što smo ovako prošli Dance. Rusi nas ne mogu zaustaviti, a u finalu želim Brazilce, da i njih bacimo na koljena".

Podsjetimo, Hrvatska u četvrtfinalu Mundijala igra protiv Rusije, a ako prođe dalje igrat će protiv boljeg iz meča Engleska-Švedska.

Top Komentari

micelj
Hajdemo Vatreni do kraja.. SVJETSKI PRVACI HRVATSKA...
16 17
AfrikaPaprika
Vrijeme ti je, mali
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi