City spremio gosta iznenađenja za Yayju: Lako je pogoditi koga su mu doveli

Pred sinoćnju utakmicu protiv Brightona

City spremio gosta iznenađenja za Yayju: Lako je pogoditi koga su mu doveli

Vezni fudbaler Manchester Cityja Yaya Toure sinoć je odigrao posljednju utakmicu na stadionu Etihad.

Yaya na kraju ove sezone napušta Manchester City, a obzirom da će Građani utakmicu posljednjeg kola Premiershipa igrati u gostima, sinoć su priredili veoma lijep oproštaj svom legendarnom igraču.

Pred samu utakmicu spremili su mu i jednog gosta iznenađenja, a to je bio njegov brat Kolo. Podsjetimo, njih dvojica su svojevremeno igrala skupa u ovom klubu, a navijači to nisu zaboravili pa su nakon izlaska Kolo Tourea zapjevali dobro poznatu pjesmu njima posvećenu.

Yaya se naravno oduševio kad je vidio brata te su se srdačno pozdravili. Dodajmo da je Kolo boje Manchester Cityja branio od 2009. do 2013. godine i za to vrijeme je odigrao 82 meča i postigao dva pogotka.

Inače, Manchester City je porazio Brghton sinoć sa 3:1, a Yaya je iz igre izašao u 89. minuti kako bi izmamio ovacije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi