Čivić napušta Spartu i odlazi na posudbu?
Foto: Sparta Prag

Zainteresovan Spartak

Čivić napušta Spartu i odlazi na posudbu?

U češkom velikanu Sparti iz Praga razmatraju mogućnost da Eldara Čivića pošalju na posudbu.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je u Spartu stigao ljetos, a budući da se za vrijeme dosad provedeno u klubu nije mnogo naigrao, ostatak sezone bi mogao provesti na posudbi u Slovačkoj.

Za dovođenje 21-godišnjeg defanzivca je interes pokazala ekipa Spartaka iz Trnave, gdje bi Čivić imao više prostora da igra i razvija svoj igrački potencijal, a cijeli posao bi trebao biti finaliziran do sutra. 

U slučaju da se posudba zaključi, Čiviću će Spartak biti četvrti klub u dosadašnjoj karijeri. Osim Sparte još je igrao za Slovačko, te omladinske kategorije tuzlanske Slobode.

Spartak iz Trnave u slovačkom šampionatu drži lidersku poziciju i na dobrom putu je postane šampion.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije