Claudio Ranieri i Jose Mourinho nikada nisu "ratovali"?

Italijan govorio o Posebnom biranim riječima

Claudio Ranieri i Jose Mourinho nikada nisu "ratovali"?

Claudio Ranieri i Jose Mourinho su došli u sukob u vrijeme kada su i jedan i drugi radili u Seriji A. Jose Mourinho je bio trener Intera, a Claudio Ranieri šef struke Rome.

Ipak, čini se da su Mou i Ranieri još davno zakopali ratne sjekire. Barem ako je suditi po posljednjim Ranierijevim izjavama.

Podsjetimo, Posebni je svojevremeno ismijavao Ranierijeve pokušaje da priča na engleskom jeziku. Također, "bockao" ga je i zbog njegovih godina i isticao da nikada ništa nije osvojio.

Ipak, Ranieri je sada otkrio da je upravo Mourinho bio prvi koji mu je čestitao kada je dobio posao u Interu, također "Posebni" je javno pružio podršku Ranieriju kada je Italijan dobio otkaz na klupi Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jose je fantastičan čovjek, prvi mi je poslao poruku i zaželio dobrodošlicu zbog povratka u Premier ligu... On je jako prijatan čovjek. Znam ga dugo vremena, još od kada je trenirao Chelsea. Uvijek je bio jako ljubazan sa mnom", poručio je Ranieri na današnjoj press konferenciji pred gostovanje njegovog Fulhama Manchester Unitedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi