Prelijepa koreografija, potom bakljada kao razlog prekida utakmice polufinala Konferencijske lige

Club Brugge - Fiorentina

Prelijepa koreografija, potom bakljada kao razlog prekida utakmice polufinala Konferencijske lige

Eldar Ganibegović

Vrlo neizvjestan meč gledamo između Club Bruggea i Fiorentine u Konferencijskoj ligi, a utakmica je početkom drugog dijela nakratko i prekinuta.

Večeras se od 18:45 u Belgiji u revanš utakmici polufinala Konferencijske lige sastaju Club Brugge i Fiorentina.

Trenutno domaći tim pogotkom Vanakena iz prvog poluvremena vodi 1:0. Sedamdeseta je minuta i ako ovako ostane gledat ćemo produžetke jer je italijanski tim s 3:2 slavio u prvom meču.

Prelijepe scene na samom uvodu u utakmicu. Pogledajte prekrasnu koreografiju koju su pripremili domaći navijači.

Isti ti navijači su početkom drugog poluvremena izazvali kraći prekid utakmice i to zbog slabe vidljivosti na terenu.

Oglasi

Zapalili su baklje, stvorilo se dosta dima, a glavni sudija utakmice bio je prisiljen da nakratko prekine utakmicu dok se sve nije vratilo u normalu.

Idemo dalje pratiti ovu jako zanimljivu utakmicu. Trenutno je ukupno 3:3 i vidjet ćemo ko će zaigrati u finalu.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjetimo, sutra će se u Grčkoj sastati Olympiacos i Aston Villa u drugoj utakmici. Olympiacos ima prednost od 4:2 iz prve utakmice.

Finale se igra u srijedu 29. maja 2024. godine i igrat će se u Atini i nema sumnje da će Olmypiacos sutra imati veliki motiv za ovaj meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti