Italija bruji o treneru Fiorentine: Slavio gol, pa otišao i strasno poljubio poznatu novinarku (51)

Ni ona sama se nije tome nadala

Italija bruji o treneru Fiorentine: Slavio gol, pa otišao i strasno poljubio poznatu novinarku (51)

Endin Čaušević

Fiorentina je uspjela da se plasira u polufinale Konferencijske lige nakon što je sinoć poslije produžetaka sa 2:0 pobijedila Viktoriju Plzen. U centru pažnje našao se trener italijanskog tima Vincenzo Italiano koji je sve iznenadio kada je strasno poljubio novinarku Vanessu Leonardi.

Fiorentina je imala ulogu favorita u meču protiv Viktorije Plzen, ali je teže od očekivanog uspjela da se plasira u polufinale Konferencijske lige.

Prvi meč koji se igrao u Plzenu završen je bez golova, a sinoć je Fiorentina tek nakon produžetaka uspjela da slavi sa 2:0 i plasira se u narednu fazu takmičenja.

Domaćim je "pao kamen sa srca" početkom prvog produžetka kada je Gonzalez u 92. minuti uspio da pogodi za 1:0 i veliko slavlje navijača Fiorentine.

Tačku na ovaj meč domaći su stavili početkom drugog produžetka. Ikone je bio asistent, a gol za konačnih 2:0 zabio je iskusni Biraghi.

Međutim, proslava igrača Fiorentine pala je totalno u drugi plan jer je kamera snimala trenera domaćeg tima Vincenza Italiana koji je napravio neočekivan potez.

Oglasi

Italiano je otišao iza klupe Fiorentine gdje je sjedila jedna žena kojoj je prvo nešto šapnuo na uho, a potom na iznenađenje svih i nje same ju je strasno poljubio.

Ispostavilo se da je riječ o novinarki italijanskog Sky Sporta, Vanessi Leonardi, koja je izvještavala sa sinoćnje utakmice. Zbog jakne i kapuljače koju je imala na prvu mnogi nisu shvatili da je to ona, ali ubrzo je dilema bila riješena.

Mnogima nije jasno zašto je trener Fiorentine poljubio 51-godišnju novinarku jer je i ona sama bila iznenađena takvim potezom, ali se čini se nije previše bunila zbog toga.

Oglasi

Naravno, u italijanskim medijima su odmah počele špekulacije da su Italiano i Leonardi u ljubavnoj vezi, te da je sinoćnji strasni poljubac samo potvrda njihove romanse.

No, niko od njih dvoje se još uvijek nije izjasnio povodom tog pitanja. Također, pojedini mediji su poručili da poljubca nije bilo, ali na snimku se jasno vidjelo šta se desilo, te ni činjenica da je Italiano brisao svoje usne nakon svega baš nisu pomogle teoriji da je sve prošlo bez poljubca.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Šta se dešavalo između trenera Fiorentine i poznate italijanske novinarke možete POGLEDATI OVDJE.

Fiorentina će u polufinalu Konferencijske lige igra protiv Club Bruggea, dok se u drugom polufinalnom meču sastaju Aston Villa i Olympiakos.

Top Komentari

guliy
ALOOOOO novinariiiiiii.....sta jeeee necete da objavite da Zidane potpisuje za Bayern. Cijeli svijet upravo pise o tomeeee ALLOOOOOOOO HAHAHAHAHAHA kakvi hejteri majko mila .....internet bruji o tome kod njih poljubac neki HHAHAHHAHAAA
2 0
BAJSJECAR1977
Novinar je *****čina,pa mu čudno kad se poljube muški i žena
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi