Coleman: Kada smo igrali otvoreno izgubili smo 6:1
Foto: EPA

Selektor Velsa nakon remija u Beogradu

Coleman: Kada smo igrali otvoreno izgubili smo 6:1

Reprezentacija Srbije je na Marakani ugostila Vels i uspjela izvući bod nakon što je Aleksandar Mitrović u 74. minuti pogodio za 1:1, ali je svejedo trener Velsa Chris Coleman pohvalio zalaganje i borbu svojih izabranika.

"Bio je ovo veliki bod. Ali vodili smo 1:0, a oni  nisu uspjevali namučiti Waynea Hennesseyja", prokomentarisao je za Sky Sports selktor Welsa.

"Očekujete da ćete imati tešku utakmicu ovdje, ali mi smo stvarali šanse svih 90. minuta. Nećete doći ovdje i igrati otvoreno, u prošlosti smo to pokušali i znate šta se desilo. Izgubili smo 6:1", rekao je Coleman, te nastavio:

"Ne mogu kriviti igrače, zaista su se trudili. Joe Ledley nije igrao tri mjeseca, a sada je izdržao 90 minuta, nevjerovatno."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Mislim da smo imali bolje šanse. Oni su imali jednu ili dvije, ali nije da smo bili nervozni oko ishoda", dodao je na kraju selektor velške reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi