Povećan kapacitet za revanš meč Veleža!

Rođeni gostuju u Sjevernoj Irskoj

Povećan kapacitet za revanš meč Veleža!

Admin Čaušević

Velež će u revanš meču prvog pretkola Konferencijske lige za zadatak imati da odbrani 2:1 iz prvog susreta. 

Rođeni su se u utakmici igranoj na stadionu Grbavica pokazali kao tehnički superiorniji tim, ali Coleraine ima aktivan rezultat pa Mostarci ništa ne mogu uzeti "zdravo za gotovo."

Utakmica će se igrati u četvrtak 15. jula s početkom u 21 sat, a u predstavniku iz Sjeverne Irske su se izborili za povećanje kapaciteta.

Od ranije je poznato da će se meč igrati na Mourneview Parku u Lurganu, također neutralnom terenu.

Prvobitni kapacitet je bio 500 gledatelja, a u Coleraineu su se izborili za dodatnih 100 mjesta, odnosno po 50 ulaznica za južnu i sjevernu tribinu.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Do utakmice su ostala tri dana. U Coleraineu se nadaju da će dobiti dozvolu da dozvoljeni kapacitet bude još veći.

Inače, ukupni kapacitet Mourneview Parka iznosi nešto više od 4.000. Prema trenutnoj situaciji na tribinama će biti prisutno oko 600 gledatelja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sebija
Koji idiotluk, al dobro dok se ovce ne bune samo šušak!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi