Poruka na koju nikada neće doći odgovor

Como se našalio

Poruka na koju nikada neće doći odgovor

Edmir Škorić

Lionel Messi je od 1. jula postao i zvanično slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Barcelonom.

Messi je prvi put nakon 28 godina bez ugovora, mada su velike šanse da će veoma brzo potpisati novi s Barcelonom u kojoj je i ponikao.

Como, italijanski niželigaš, svojevremeno je čak imao priliku da dovede Messija iz Argentine, dok je ovaj još kao klinac trebao da se pokaže u Evropi, no čarobnjak iz Rosarija završio je u Barceloni.

U Comu su se sada našalili nakon što je Messi postao slobodan igrač, pa su mu poslali poruku koja je, naravno, fotošopirana i shodno tome - odgovor neće nikada dobiti.

"Zdravo Leo, kako si? Prošlo je neko vrijeme... Šta ako nam se desi neki od onih dana?", stoji u lažiranoj poruci Coma. Messi je "vidio" poruku, počeo da piše odgovor, ali ostat će na tome.

Navijači Barcelone bili su zabrinuti prošlog ljeta jer je Messi bio na pragu odlaska, ali je na kraju ostao, no sada su mirniji iako riječi predsjednika Joana Laporte ne ulijevaju pretjeran optimizam.

"Volio bih da mogu najaviti njegov ostanak, ali u ovom trenutku to ne mogu napraviti jer smo u procesu pronalaženja najboljeg rješenja za obje strane", rekao je Laporta

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, tvrdi da su i klupska i igračeva želja da on ostane na Camp Nou i sve će se učiniti da tako i bude.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Bravo novinaru, ovo moze biti zanimljivo jedino 5-godisnjem djetetu
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi