I bh. klub 'lovi' slobodnog Messija: U prednosti smo, igrao bi sa svojim vršnjacima

Argentinac je od sinoć slobodan

I bh. klub 'lovi' slobodnog Messija: U prednosti smo, igrao bi sa svojim vršnjacima

S. Mlaćo
Bh. niželigaš FK Pribava danas je imao veoma zanimljivu objavu.

Naime, Argentinac Lionel Messi od danas je slobodan nogometaš, pa su se iz Pribave odlučili našaliti sa svojim pratiocima na facebooku.

U šali su naveli da su poslali službenu ponudu, a tvrde da njihov klub ima prednost zbog toga što bi igrao sa svojim vršnjacima i starijima.

“Upravo smo poslali i službeno ponudu na adresu ovog fudbalera, sve je moguće poslije onakve sezone u FC Barcelona.

Uskoro detaljnije informacije o uslovima koje smo ponudili ovom čarobnjaku.

Prednost ima naš klub zbog toga što bi igrao sve sa svojim vršnjacima i starijim“, stoji u objavi.

Oglasi

[facebook]https://www.facebook.com/FKPribava/photos/a.841579155860134/6094734247211239/[/facebook]

Messi bi trebao ostati u Barceloni, no to još uvijek nije potvrđeno.

Messi je u sezoni 2020/21 igrao za Barcu na 47 utakmica i postigao je 38 golova uz 14 asistencija, ali Barcelona je u turbulentnoj sezoni osvojilasamo Kup kralja.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Argentinac trenutno igra sa svojom reprezentacijom Copa Americu, a u četvrtfinalu će on i saigrači igrati protiv Ekvadora. Vjeruje se da je samo pitanje dana kada će Messi zvanično postati ponovo igrač kluba u kojem je i ponikao.

Nedavno je napunio 34 godine, ali i dalje se smatra jednim od najboljih nogometaša na svijetu. Iza sebe ima na stotine raznih priznanja, između ostalog i šest Zlatnih lopti. S Barcom je osvojio 10 ligaških naslova, četiri Lige prvaka, sedam puta Kupa kralja, tri Superkupa Evrope, tri Svjetska klupska prvenstva...

Top Komentari

Adnanos
Ove gluposti nisu smijesne ni interesantne
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi