Conte izgubio živce: Do sada sam šutio i pokušavao sakriti sve, više ne želim

Napao igrače nakon remija

Conte izgubio živce: Do sada sam šutio i pokušavao sakriti sve, više ne želim

Esmer Oštraković

Tottenham i Southampton su danas podijelili bodove u okviru 28. kola Premiershipa, a konačan rezultat utakmice bio je 3:3.

Iako je Tottenham bio apsolutni favorit na ovoj utakmici, te su imali vodstvo od 3:1, na kraju su se morali zadovoljiti bodom.

Prvi gol na ovoj utakmici viđen je u prvoj minuti sudijske nadoknade. Porro je pogodio za 1:0 nakon asistencije Sona.

Adams je na otvaranju drugog poluvremena postigao gol za 1:1 i vratio je stvari na početak, ali neriješeno je bilo do 65. minute.

Tada je gol za novo vodstvo postigao Kane, a deset minuta kasnije gol za 3:1 postigao je Perišić nakon asistencije Romera.

Domaća ekipa uspjela je u 77. minuti smanjiti na 2:3 preko Walcotta, a prava drama odigrana je u završnici.

Oglasi

U posljednjim sekundama utakmice dosuđen je penal za domaću ekipu. Ward Prowse je golom duboko u sudijskoj nadoknadi donio veliki bod Southamptonu.

Ponovo je jako razočaran bio nastupom svoji fudbalera trener Tottenhama Antonio Conte, ali ovaj put nije htio da šuti.

"Mi nismo tim. Mi smo jedanaest igrača koji izađu na teren. Vidim sebične igrače, fudbalere koji ne žele da pomognu jedni drugima i koji ne daju sve od sebe", rekao je Conte, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Do sada sam šutio i pokušavao sakriti sve, više ne želim", završio je Conte.

Veliko je pitanje da li će nakon svega Conte ostati trener Tottenhama jer je očtio da se neke čudne stvari dešavaju u ovom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi